Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned

13 Ağustos 2014 Çarşamba

Susan Miller'ın Ağustos 2014 Yay Burcu Özeti

Susan Miller'ın Ağustos 2014 Yay Burcu Özeti
Bu ay sizin için harika bir ay. Seyahat etmeyi seviyorsunuz. Bu ay boyunca ister uzak ister yakın dilediğiniz seyahatlere çıkabileceksiniz. Yurtdışı ve yabancılarla ilişkiler artacak ve bu sizi çok mutlu edecek.
Önümüzdeki 12 ay boyunca devam edecek olan bu durum, 15 Ağustos 2015’e kadar size ufkunuzu genişletecek deneyimler yaşatacak.
Dokuzuncu evinize Jüpiter’in demir atmasıyla birlikte rutinin dışına çıkan, size yeni boyutlar açan deneyimler yaşanacak. Bu tazelenmenizi ve yenilenmenizi sağlayacak.
Seyahat yerine bu enerjiyi başka yollarla da kullanabilirsiniz. Üniversite eğitimi gibi konularda da 12 ay boyunca çok şanslı olacaksınız. Ancak Ekim ayında Merkür gerileyeceğinden yeni girişimlere başlamamanızı tavsiye ederim.
26 Temmuzdaki yeni ay etkisini sürdürecek ve Ağustos boyunca Jüpiter ile oldukça iyi etkileşimde olacak. Göçmenlik, pasaport, yeşil kart ve vize gibi konularda da yardım alacaksınız. Jüpiter’in çocuğu olarak gezegenin olumlu etkilerini iki kat fazla hissedeceksiniz.
Dokuzuncu ev aynı zamanda haritanızın felsefi boyutuna da işaret ediyor. Hayatın anlamı ve dünyadaki yeriniz hakkında düşünebilir, ünlü filozofların kitaplarını okuyabilir, dinler hakkında araştırma yapabilirsiniz.
8 Ağustos'ta gerçek aşk evinizde olan Uranüs tüm bunları yöneten güneşle etkileşime girecek. Yeni kişilerle tanışabilir veya sevdiğinizle seyahate çıkabilirsiniz. Mutlaka dışarı çıkın!
10 Ağustosta kısa süreli olsa da seyahat yine gündemde olacak. Dolunayla birlikte bir anlaşmayı neticelendirmeniz gerekebilir ve göremediğiniz rakiplerinize karşı 25 Ağustos'a kadar tetikte olmanız gerekebilir.
9 Aralık civarında doğanlar bu dolunaydan daha fazla etkilenecek. Kariyer de gündemde olacak.
Yeni ve daha iyi bir iş arıyorsanız 25 Ağustos'ta ödül, onur ve başarı eviniz olan onuncu evinizdeki yeni ayla birlikte harekete geçin. Mesleki açıdan yılın en önemli yeni ayı bu olacak. Bu hafta sonu tatil yerine fırsatları araştırın, telefonunuza sürekli bakın. Yaratıcı işlerde çalışanlar ekstra yaratıcı olacaklar.
Tüm sektörlerde herhangi bir teklifi kabul etmeden önce tüm ayrıntılarını öğrenin. Ücret gibi finansal konularda yanlış anlamalar olabilir. Bol soru sorun.
Hiç deneyiminiz olmasa da çok istediğiniz işler için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bunun için tutkularınızın peşinden gidin ve insanlarla tanışmak, farklı ortamlara girmek için çaba gösterin. Geçiş dönemlerinde acele etmeyin ve adım adım geçişi gerçekleştirin.
Çok güçlüsünüz ve mutlu değilseniz çaba sarf edebilirsiniz. Yeni bir yönde harekete geçmek için yılda bir kez yeni ay şansınız oluyor ve bu yıl bu 25 Ağustos'a denk geliyor. Bunu kullanın!
12 Ağustos 4 Eylül arasında Venüs Aslan burcunda olacak ve sosyal ortamlarda adeta ışıldayacaksınız! Bakımlı olun ve yeni giysilerinizi bu dönemde alın.
16-17 Ağustos hafta sonu oldukça ilginç bir hafta sonu olacak. Çok özel bir gök olayı olan Jüpiter ve Venüs buluşması gerçekleşecek. Bu iki harika gezegen seyahat sektörünüzde buluşacak ve bir hafta sonu kaçamağı yapacaksınız!

Özet
Hayat artık sizin için çok daha eğlenceli. Gelecek sene 15 Ağustos’a kadar en azından bir yabancı şehre seyahat fırsatınız olacak veya başka ülkeden yabancı kişilerle verimli çalışmalar yürüteceksiniz. Bu yıl ektiğiniz tohumlar gelecekte 12 yıllık bir döngü başlatacak. Burs başvurularınızı bu yıl yapın, Jüpiter size yardım edecek.
Yay burcu yazar-yayıncı burç olarak bilinir. Köşe yazısı, roman yazmak gibi hayalleriniz varsa ilk adımları bu yıl ve bu ay atın. Yay burcu avukatlar bu yıl davalarda kazanan taraf olacak. 26 Temmuzdaki yeni ayın etkisi sürerken bu konuların herhangi birinde hızla harekete geçin.
16-17 Ağustos hafta sonu ve Pazartesi seyahat için en güzel zaman. 12 Ağustos-4 Eylül arasında Venüs görüntünüzü pozitif etkileyecek. Yeni saç modeli, stiller denemek için ideal bir zaman.
25 Ağustos'tan sonra kariyeriniz roket gibi fırlayacak. Ağustos sonunda tetikte olun ve teklifleri kaçırmayın. Ama sırlarınızı da herkese anlatmayın. Yeni aydan sonraki iki hafta sizin! Yani Eylül başında da görüşmelere ve tohumları ekmeye devam edin. Bu görüşmelerden biri size muhteşem bir statü sağlayacak.
Ama rakipleriniz de olacağı için hiçbir şeyi atlamamaya dikkat edin. Verdiğiniz referanslardan biri sizi çok da desteklemeyebilir. Bu konuda dikkatli olun. Ama VIP’leri etkileme konusunda önümüzdeki 12 ay boyunca çok şanslı olacaksınız. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

Önemli Tarihler
Aşk, toplantılar: 5, 6, 8, 9-10, 13, 14, 16-18, 19, 22, 23-24, 27, 28 Ağustos.
Haritanızın her köşesinde seyahat var, 10 Ağustos'u değerlendirin.
Önümüzdeki 12 ay şanslı olacağınız alanlar: akademik alan, mahkemeler, hukuki konular, patent işleri, basın ve yayıncılık.
10 Ağustos civarında başarılı bir konuşma veya sunum yapabilirsiniz.
25 Ağustos’taki yeni ay size yeni kariyer fırsatları açacak. Mesleki anlamda ekeceğiniz tohumlar için en iyi zaman bu günler. Görüşmeler yapın, ilanlara bakın. Şimdiki patronunuzla yükselme konusunu görüşün. 25 Ağustos’tan önce değil hemen sonra harekete geçin.
Akrep burcundaki Mars gizli işlerin varlığına işaret ediyor. Kariyer planlarınız ve stratejiniz konusunda sessiz kalın.

http://astrologyzone.com/forecasts/monthly/sagittarius_full.php

Hiç yorum yok: