Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned

3 Kasım 2010 Çarşamba

Susan Miller'dan Özetlediğim Kasım Ayı Yay Burcu Yorumu

Bizi koruyup kollayan gezegenimiz Jüpiter 23 Temmuzdan beri uykudaydı. 18 kasımda tüm gücüyle geri dönecek, her şey bizim için hızlanacak. Ama ayın 18'ine kadar daha sakin kalmaya çalışın, acele etmeyin.

21'inde deadline'ı olan bir işiniz varsa bu süreyi onu tamamlamak için kullanın. Bu tarihten sonra meyvelerini alacaksınız.

Yeni anlaşmalara imza atmak için bu tarihi bekleyin.

18 kasımda Venüs de geri dönecek. Pahalı şeyler alacaksanız bu tarihi bekleyin. Bu tarihlerde güzel haberler alacaksınız.

Aralıkta sakın bir şey almayın. Yeni yıl hediyelerinizi şimdiden alın.

21 kasımda haritanızın hane kısmında bir aydınlanma var. Yaşam alanınız son dönemde sık değişmiş olabilir. Bu duruma en iyi çözümü bu dönemde bulabilirsiniz. Ama fırsatları kaçırmamak için hızlı hareket etmeniz gerek.

4 kasımda çok güzel kariyer haberleri alacaksınız. Mülakatlar iyi geçecek. 6'sında daha da iyi haberler alacaksınız, yeni bir pozisyon söz konusu olabilir.

Bu dönemde sağlığınız çok iyi. Kötü bir alışkanlığı bırakmak için bundan iyi bir dönem olamaz. Size zarar veren şeylerden kurtulabilirsiniz.

22 kasım'da ya da o haftada doğduysanız, dolunayın etkilerini de hissedeceksiniz. Bir ilişki meselesi ya da önemli bir konu neticeye ulaşacak.

Yalnız 26-27 kasıma dikkat. Bu tarihlerde seyahat etmeyin, alışveriş yapmayın, imza atmayın, yeni girişimlere başlamayın. 27'sinde pişman olacağınız şeyler almamaya ve söylememeye dikkat edin.

Bu ay Mars burcunuzda olacağı için herkes size hayran olacak. Yeni biriyle ilk randevuya çıkmak için 18 kasımı bekleyin. Yeni yılda aşkı bulma şansınız o kadar yüksek ki! Ocaktan itibaren AYLAR boyunca bu konuda iyi şans sizi bekliyor.

Ayın en romantik tarihleri: 4, 7, 8, 12, 13, 15, 17, 18, 19 ve 22 kasım

Ayın ilk yarısını planlama yapmak için kullanmanız 18'inden sonrası için çok iyi olacak. Önemli şeyler için bu tarihi bekleyin. Jüpiter 31 mayıstan beri, venüs 8 ekimden beri geri çekilmiş bir konumdaydı. Bu ay gezegenler yörüngelerini düzene sokarken siz de farkı hissedeceksiniz. Çok daha fazla fırsat olacak.

Aralıkta Merkür gerileyecek, bu ay karmaşık bir ay olacak. Kasımda bitiremediğiniz işleri aralık ayına değil ocak ayına ertelemenizi öneririm.

Ev/mal mülk/aile evinizde özellikle bir parlama görüyorum. Haritanızda hayatınız boyunca bu alanda alabileceğiniz en büyük destek bu ay görünüyor. Evle ilgili çözümler bulmak için bundan iyi bir dönem olamaz. 22 ocaktan sonra bu şans azalacak.

Romantik açıdan 2011 başından itibaren çok güçlü bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemden önce sizi meşgul edecek konulara çözüm bulun ki romantik ilişkinizle ilgilenebilesiniz. Bu ay evinizde bir parti vermek isteyebilirsiniz. 18-19 kasım bunun için mükemmel tarihler.

Ay boyunca Mars burcunuzda olacak. Böylece yepyeni bir döngüye başlayabilirsiniz. Bu avantajı kullanın! Başarmaya kararlı olacak ve başaracaksınız!